Verzenden en retourneren

Verzendkosten

Voor alle bestellingen binnen Nederland onder de € 50,00 betaal je € 6,95 verzendkosten. Bestellingen vanaf € 50,00 worden gratis verzonden.

De verzendkosten zijn inclusief BTW

Voor de verzending maken we gebruik van PostNL

 

Levertijden

Echt Ikke probeert je bestelling binnen 3 werkdagen bij je te laten bezorgen mits je op werkdagen voor 16:00 uur besteld hebt en de producten op voorraad zijn.

Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode je kiest. Bij overschrijving per bank word na akkoord van betaling de bestelling verzonden. Met feestdagen en vakanties gelden er aangepaste levertijden. Dit vermelden wij altijd duidelijk op de website en in de bevestiging van bestelling.

 

Retourneren / Ruilen

Consumenten hebben een periode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Bij het retourneren van je bestelling zijn de verzendkosten voor je eigen rekening. De aankoopsom van de bestelling zal aan u worden teruggestort.

Wil je een bestelling retourneren? Je kan de reeds in ontvangst genomen producten terug sturen naar onderstaand retouradres:

Echt Ikke

Weegschaal 56
2221 NJ
Katwijk ZH

Alle ruilingen en retourneringen dienen per email aan Echt Ikke kenbaar te worden gemaakt. Vermeld hierbij in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die je wenst te ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten.

Email: info@echt-ikke.nl

 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij je bankrekeningnummer nodig.

Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Echt Ikke hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

 

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan je terugbetaald.